Pulpe de pui cu castane

Printeaza

Pulpe de pui cu castane din: pulpe de pui, lamaie, cimbru, rozmarin, arpagic, ulei, castane, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu castane

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lămâie
  • 10 g cimbru
  • 10 g rozmarin
  • 10 g arpagic
  • 20 ml ulei de măsline
  • 1 conservă de castane
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se crestează pulpele şi 1 se lasă să se marineze în ulei amestecat cu ierburi , tocate; se stropesc apoi cu zeamă de lămâie. Se lasă 4-5 ore la rece şi se întorc de câteva ori.

Se asezonează cu sare I şi piper şi se prăjesc în ulei ’ încins, cu arpagicul. Se servesc cu castane calde.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.