Pulpe de pui cu cartofi si dovleac

Printeaza

Pulpe de pui cu cartofi si dovleac din: pulpe de pui, dovleac, cartofi, fasole verde, busuioc, ulei, ceapa, pasta de curry, lapte si concentrat vegetal de pui.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_cartofi_si_dovleac

  • 500 g pulpe de pui, taiate bucati mari
  • 600 g dovleac, curatat de coaja si seminte, taiat cuburi mari
  • 600 g cartofi, curatati si taiati cuburi mari
  • 150 g fasole verde, taiata jumatati
  • o mana de busuioc proaspat, rupt bucati
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2-3 linguri pasta de curry sau 2 linguri pudra de curry
  • 400 g lapte degresat
  • 350 ml concentrat vegetal de pui, fierbinte

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o oala incapatoare. Pune bucatile de pui si ceapa si prajeste-le 10 min, amestecand, pana cand carnea se rumeneste.

Incorporeaza pasta de curry, caleste 2-3 min, apoi adauga dovleacul si cartofii.

Adauga laptele si supa de pui, lasa sa dea in clocot, acopera si lasa sa fiarba la foc mic 5 min; ia capacul si mai tine pe foc 10 min.

Adauga fasolea verde si fierbe 4 min., pana se inmoaie.

Adauga busuiocul, ia de pe foc si lasa la frunzele la infuzat cateva minute inainte de a servi.

Pulpe de pui cu cartofi si dovleac

Pulpe_de_pui_cu_cartofi_si_dovleac

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicioasa reteta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.