Pulpe de pui cu anghinare

Printeaza

Pulpe de pui cu anghinare din: pulpe de pui, anghinare, ceapa, usturoi, bacon, cartofi, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu anghinare

  • 4 pulpe de pui
  • 4 bucăţi anghinare
  • o ceapă
  • 5 căţei usturoi
  • 150 g cuburi bacon
  • 4 cartofi
  • 200 ml vin alb sec
  • 200 ml apă
  • 500 ml supă de pui
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se rumenesc pulpele şt anghinarea tăiată în patru.

Se adaugă ceapa tocată şi baconul, se lasă 5 minute, se adaugă vinul, apa, supa, piperul şi usturoiul.

Se lasă la fiert o oră. Cartofii se curăţă, se taie cuburi, se freacă bine cu puţină sare apoi se coc 30 de minute. Se servesc împreună cu anghinarea şi pulpele de pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.