Pulpe de pui cu afumatură si sos de roşii

Printeaza

Pulpe de pui cu afumatură si sos de roşii

Ingrediente:Pulpe de pui cu afumatura si sos de rosii

  • 6 copane
  • 2 cepe
  • 4 felii de afumătură (kaizer, costiţă sau chiar slănină afumată)
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri pastă de tomate
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • verdeaţă
  • o tigaie
  • o cratiţă

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai mărunt ceapa, după care o aureşti în ulei. Adaugi carnea şi laşi să se călească împreună. Stingi cu apă şi laşi să fiarbă 30 de minute.

Adaugi pasta de tomate dizolvată în apă, usturoiul afumătura taiata straifuri si condimentezi cu sare, piper şi cimbru.

Rastorni totul in cratiţă pe care o dai la cuptor să scadă sosul. La masă aduci fiecare porţie presărată cu verdeaţă.

Pulpe de pui cu afumatură si sos de roşii

Pulpe de pui cu afumatura si sos de rosii

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.