Pulpe de pasare cu hribi si smantana

Printeaza

Pulpe de pasare cu hribi si smantana

Ingrediente:Pulpe de pasare cu hribi si smantana

  • 4 pulpe pasăre
  • 1 kg hribi
  • 4 cepe
  • 200 g unt
  • 2 linguri de făină
  • 300 g smântână
  • sare
  • piper
  • delicat
  • verdeaţă
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Fierbem pulpele în apă cu sare, topim untul, punem bureţii tăiaţi julien, ceapa tocată mărunt şi lăsăm la călit până scade apa din bureţi.

Adăugăm două căni de supă de la pulpe, lăsăm să dea două trei clocote, apoi batem smântâna cu făinăşi turnăm peste hribi, adăugând foaie de dafin, usturoi şi verdeaţă.

Într-un vas de copt tapetat cu unt, aşezăm pulpele, peste care turnăm sosul cu hribi şi dăm la cuptor încins timp de un sfert de oră.

Se serveşte cu mămăliguţă caldă sau piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.