Pulpe de miel la cuptor

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de pulpe de miel la cuptor din: ceapa, usturoi, morcovi, telina, pulpa de miel fara os, sare, piper, cimbru, ulei de masline, pasta de tomate, supa, rosii, boabe de fasole alba si patrunjel tocat.

Ingrediente:Pulpe de miel la cuptor

  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 g de mor­covi
  • 200 g de ţelină
  • 1,6 kg de pulpă de miel fără os
  • sare
  • piper
  • 2 linguriţe de cimbru
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 5 linguri de pastă de tomate
  • 500 ml de supă
  • 250 g de roşii
  • 1 cutie de boa­be de fasole albă (425 ml)
  • 4 linguri de pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 120°C. Tăiaţi cubuleţe ceapa, usturoiul, legumele. Frecaţi pulpele cu acest amestec. Aşezaţi-le în tigaie şi prăjiţi-le în ulei. Adăugaţi legumele, ceapa şi usturoiul şi căliţi-le.

De asemenea dăugaţi pasta de roşii. Turnaţi 300 ml de supă. Daţi pulpele la cuptor şi lăsaţi-le să se înăbuşească cca. 3 ore. Tăiaţi roşiile cubuleţe, apoi scurgeţi fasolea. Adăugaţi-o peste carne împreună cu restul de supă fierbinte şi fierbeţi-o încă o oră. La final, ornaţi-o cu pătrunjel.

Pulpe de miel la cuptor

Pulpe_de_miel_la_cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.