Pulpe de iepure cu verdeata

Printeaza

Pulpe de iepure cu verdeata din: pulpe de iepure, unt, ulei, usturoi, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de iepure cu verdeata

  • 4 pulpe de iepure
  • 2 litri supă de legume
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 6 căţei usturoi
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea porţionată se pune la fiert în supa de legume. Se lasă 15 minute, apoi se scot pulpele si se lasă 15 minute la scurs.

Intr-o tigaie se topeşte untul în ulei şi, când face spumă, se pune carnea.

Se pun şi căţeii de usturoi întregi, sare şi piper şi se lasă 15 minute la prăjit, întorcând carnea periodic. Se serveşte cu legume şi verdeaţă, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.