Pulpa de porc cu sos de mustar

Printeaza

O reteta delicioasa de pulpa de porc cu sos de mustar din: muschi de porc, ceapa verde, usturoi, boabe de mustar, vin alb, miere, ulei de masline, boia, sare si piper.

Ingrediente:Pulpa de porc cu sos de mustar

  • 1 muschi de porc
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 6 catei de usturoi
  • 3 lingurite cu boabe de mustar
  • 1 cescuta cu vin alb
  • 1 lingurita cu miere
  • ulei de masline
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecă boabele de muştar cu mierea şi vinul. Adaugă ceapa tocată şi lasă la rece 15 minute.

Separat, condimentează carnea cu boia, sare şi piper, după care freac-o bine cu usturoiul zdrobit, înveleşte-o în folie de aluminiu şi las-o la cuptor să se pătrundă bine.

Indepărtează folia, apoi rumeneşte-o pe un grătar de teflon, după care tai-o felii şi stropeşte-o cu sosul de muştar.

Pulpa de porc cu sos de mustar

Pulpa de porc cu sos de mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.