Pulpa de porc cu legume

Printeaza

O reteta de pulpa de porc cu legume din: pulpa de porc, sare grunjoasa, miere, piper, vin alb, usturoi, rozmarin, cartofi, morcovi si ulei de masline.

Ingrediente:Pulpa de porc cu legume

  • un kg pulpă de porc
  • sare grunjoasă
  • o lingură miere
  • piper negru boabe şi măcinat
  • 200 ml vin alb dulce
  • 4 căţei usturoi
  • rozmarin proaspăt
  • 8 cartofi noi
  • 4 morcovi
  • 2-3 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se condimentează carnea cu sare şi piper şi se împănea­ză cu rozmarin şi usturoi. Se stropeşte cu vin şi ulei de măsli­ne şi se înăbuşă la foc mediu. In acest timp, se spală şi se curăţă legumele. Se taie felii potrivite, care se ung cu miere şi ulei şi se sărează.

Legumele se stropesc cu apă călduţă, se acoperă cu hârtie de copt şi se bagă în cuptorul încins. După ce s-a înăbuşit bucata de carne, se aşază deasupra legumelor şi se lasă să se ru­menească. Friptura se serveşte ornată cu rozmarin proaspăt.

Pulpa de porc cu legume

Pulpa de porc cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.