Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir

Printeaza

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir din: pulpa de porc, suc de portocale, otet, scortisoara, ghimbir, usturoi, cimbru, ceapa, praz, ardei, sos de soia, ulei de masline, piper, ienibahar, zahar brun.

Ingrediente:Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir

  • 1 bucata din pulpa de porc
  • 1 cana suc de portocale
  • 1 cana otet
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1 bucatica ghimbir
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de cimbru proaspat
  • 1 ceapa
  • 3 fire praz
  • 1 ardei, fara seminte
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 10 boabe de ienibahar
  • 1 lingura de zahar brun

 

Mod de preparare:

Puneti ceapa, cimbrul, usturoiul, ghimbirul si ardeiul intr-un blender si procesati 1 minut.

Adaugati celelalte ingrediente, cu exceptia carnii de porc.

Se spala si se usuca carnea de porc, apoi se pune intr-un castron adanc.

Se toarna sosul peste ea. Se acopera cu folie de plastic si se da la rece pentru cateva ore.

Puneți carnea de porc bine condimentată intr-o tava si se toarna marinata peste.

Acoperiti si dati la cuptor la 180C pentru o ora. Intoarceti pe cealalta parte si mai gatiti 1 ora.

Scoateti capacul si mai gatiti alte 15 minute. Lasati sa se odihneasca, apoi taiati si serviti.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de porc cu bacon la cuptor

Pulpa de porc cu bacon la cuptor

Pulpa de porc cu bacon la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, bere, bacon, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 4 cepe albe 500 ml bere blondă 250 g bacon 2 linguri ulei sare piper Pentru decor: boabe piper roşu pătrunjel verde   Mod de preparare: Ceapa se taie peştişori, se amestecă […]

 

Pulpa_de_porc_la_cuptor

Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc, sare, piper, boia, ulei, vin, cimbru, mere, morcov, ceapa. Ingrediente: pulpă porc sare piper boia de ardei dulce 1 pahar ulei 1 pahar vin cimbru mărunţit 2 mere tăiate în bucăţi mai mari 1 morcov tăiat rondele 1 ceapă tăiată în felii mai groase   Mod […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.