Pulpa de porc cu cidru de mere

Printeaza

Pulpa de porc cu cidru de mere din: pulpa de porc, condimente, bacon, prune, mere, ceapa, sare, cidru.

 

Ingrediente:Pulpa_de_porc_cu_cidru_de_mere.jpg

  • 1 kg pulpă de porc
  • 1 linguriţă amestec de condimente pentru friptură de porc
  • 150 g felii de bacon
  • 100 g prune uscate
  • 2 mere
  • 2 cepe roşii
  • sare
  • 400 ml cidru de mere

 

Mod de preparare:

Speli pulpa de porc, o usuci cu şervete absorbante şi îi îndepărtezi, pe cât posibil, pieliţele, după care o crestezi pe lungime, fără să o străpungi de tot şi o baţi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele.

O presari cu condimente pentru friptură, aşezi un strat de felii subţiri de bacon, iar deasupra pui un şir de prune uscate.

Rulezi strâns şi legi ruloul cu sfoară. Cureţi merele de seminţe şi le tai în opt.

Procedezi la fel cu ceapa curăţată.

Aşezi rulada într-o tavă unsă cu ulei, o presari cu puţină sare şi de jur-împrejur pui merele şi ceapa.

O stropeşti cu cidru şi o introduci în cuptorul cald, pentru 1 oră şi 10 minute.

Din 10 în 10 minute, scoţi tava pentru a întoarce rulada şi să o stropeşti cu sosul din tavă.

Când e gata, desfaci sfoara, tai rulada în felii şi le serveşti alături de merele coapte.

Pulpa de porc cu cidru de mere

Pulpa_de_porc_cu_cidru_de_mere

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.