Pulpa de miel

Printeaza

O reteta delicioasa de pulpa de miel din: pulpa de miel, usturoi, ulei de arahide, mustar, cimbru, sare si piper.

Ingrediente: Pulpa de miel

  • 5 felii mari de pulpa de miel
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei de arahide
  • 4 linguri de mustar mediu
  • 4 lingura cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Usturoiul se taie in lung, in betisoare. Se infig betisoarele de usturoi in feliile de pulpa de oaie si se ung feliile de oaie cu ulei, cu o pensula. Se presara cimbru, uniform si compact.

Se frig feliile de pulpa 45 minute pe gratarul de camping sau grillul profesional, intorcandu-le adesea, timp in care se mai ung din cand in cand cu mustar.

Cu putin inainte de a fi gata, se presara feliile cu sare si piper.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.