Pulpa de pui in sos de vin alb

Printeaza

Pulpa de pui in sos de vin alb

Ingrediente:Pulpa de pui in sos de vin alb

  • 3 pulpe de pui
  • 250 ml vin alb demisec
  • piper măcinat
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguriţe condimente
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 500 ml apă
  • usturoi (după gust)

 

Mod de preparare:

Aşezi pulpele într-o tavă, le condimentezi cu piperul şi condimentele, pui foile de dafin, adaugi vinul şi apa şi dai la cuptor.

După circa 15 minute adaugi usturoiul pisat şi pasta de tomate. Mai laşi la cuptor 10  minute, apoi scoţi tava. De preferinţă se servesc cât sunt fierbinţi.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pulpe de pui cu vin alb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.