Pulpa de porc glazurata

Printeaza

Pulpa de porc glazurata din: pulpa de porc, cimbru, dafin, telina, piper, mustar, cuisoare.

Ingrediente:Pulpa de porc glazurata

  • 0 pulpa inferioara de porc de 4,1 kg cu os şi şorici
  • 4 foi de dafin
  • 5 crenguţe de cimbru
  • 3 codite de telină
  • 1 linguriţă piper negru
  • 6 linguri sirop de melasă sau miere
  • 1 linguriţă ienibahar
  • 2 linguriţă muştar pudră
  • 1 linguriţă cuişoare întregi

 

Mod de preparare:

Aşază carnea înîr-un vas larg cu foile de dafin, cimbrul, telina şi piperul şi acoperă cu apă rece. Adu la punctul de fierbere şi lasă să fiarbă înăbuşit 3 ore, pănă când se pătrunde, completând cantitatea de apă, pe măsură ce se evaporgţ,

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.

Combina siropul sau mierea, ienibaharul şi muştarul pudră. Aşază carnea în tava de copt, îndepărtează şoriciul, dar lasă grăsimea intactă.

Cresteaz-o ca un grătar şi unge cu amestecul pentru glazură. înfige cuişoarele în grăsime şi dă la cuptor 30 minute, ungând frecvent cu sucurile din tavă. Dacă e necesar, adaugă puţină apă în tava de copt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.