Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci

Printeaza

Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci din: pulpa de porc, lamai, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare si piper.

Ingrediente:Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 lamai
  • 400 g rosii cherry
  • 340 g ciuperci taiate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpa de porc se taie fâşii şi se condimentează cu sare şi piper. Carnea se prăjeşte în ulei până se rumeneşte. Se prepară un suc din 2 lămâi şi cantitate egală de apă. Acest suc se adaugă peste carnea prăjită.

Se lasă la fiert 3 minute şi se adaugă roşiile cherry din conservă. Se lasă la fiert 3 minute.

Se adaugă la sos ciupercile sotate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.