Pulpa de porc cu salata de rosii

Printeaza

Pulpa de porc cu salata de rosii din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, chili, bulion, rosii si castraveti.

Ingrediente:Pulpa de porc cu salata de rosii

  • 1 bucata pulpa de porc aproximativ 2 kg
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • chili
  • bulion
  • 3 rosii
  • 4 castraveti

 

Mod de preparare:

Se cresteaza pulpa de porc, se sarea si pipereaza e ambele parti, se adauga chili si se pun cateii de usturoi curatati printre partile crestate.

Se da la macerat in frigider pentru aproximativ 2 ore.  Se scoate din frigider si se aseaza intr-o cratita potrivita intr-un sos de bulion si se da cuptor timp de 1h 30 minute.

Cand carnea este aproape gata se spala rosiile, se curate si se spala castravetii pentru slata. Se taie bucati intr-un castron, se sareaza si pipereaza, se adauga un strop de ulei.

Carnea fierbinte se serveste impreuna cu salata de rosii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.