Pulpă de miel umplută cu dovleac si morcovi

Printeaza

Pulpă de miel umplută cu dovleac si morcovi: pulpa de miel, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, pulpa de dovleac, morcovi, varza, sare, piper, patrunjel, mustar, supa de miel, sparanghel, mazare pastai.

Ingrediente:Pulpa_de_miel_umpluta_cu_dovleac_si_morcovi.png

  • 1 1/2 kg pulpă de miel dezosată
  • 4 căţei de usturoi
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 4 linguri zeamă de lămâie
  • 200 g pulpă de dovleac
  • 200 g mor­covi
  • 1 varză mică
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură muştar
  • 400 ml supă de miel

Ingrediente garnitura:

  • 1 legătură morcovi tineri m 6 baby corn (conservă)
  • 500 g sparanghel
  • 200 g mazăre păstăi

 

Mod de preparare:

Carnea se spală, se scur­ge şi se bate cu ciocanul de şniţele.

Dovlecelul şi mor­covii se taie bucăţi şi se opăresc 5 minute în apă cu sare, apoi se scurg.

Păstăile de mazăre se taie în sfer­turi. Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte.

Se amestecă cu ulei de măsline şi cu zea­ma de lămâie şi se stropeşte carnea cu o parte mică din marinata obţinută.

Se umple carnea de miel cu morcovii, dovleacul şi varza tocată, se rulează şi se leagă cu o sfoară.

Se pune carnea la cuptorul încălzit, într-o tavă şi se toarnă res­tul de marinată ameste­cată cu supa de miel.

Se lasă 1 oră şi 30 de minute. Pătrunjelul se toacăşise amestecă cu muştarul şi 2 linguri ulei de măsline.

Când mai sunt 30 de minu­te, se unge carnea cu acest amestec.

Garnitura: se fierb mor­covii, porumbul baby, scurs, sparanghelul tăiat şi se amestecă cu sare şi piper.

Pulpă de miel umplută cu dovleac si morcovi

Pulpa_de_miel_umpluta_cu_dovleac_si_morcovi.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.