Pulpa de miel marinata in vin si suc de rodie

Printeaza

Pulpa de miel marinata in vin si suc de rodie din: pulpă de miel, suc de roşii, vin roşu sec, ceapa, lamaie, usturoi, piper negru, sare, busuioc verde.

Pulpa de miel marinata in vin si suc de rodie

Ingrediente:

  • 1 pulpă de miel
  • 1 cană suc de roşii
  • 1/2 cană vin roşu sec
  • 2 cepe mari
  • 1 lămâie necojită
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă piper negru
  • 1 linguriţă sare
  • 1 lingură busuioc verde tocat

Mod de preaprare:

Amesteci în blender sucul de roşii, vinul, ceapa, lă mâia necojită şi tocată, usturoiul şi condimentele

Carnea de miel o laşi la mari­nat în acest amestec, la rece, pentru câteva ore sau peste noapte. A doua zi, pulpa o poţi frige pe grătar sau o poţi coace în cuptor, într-un vas termorezistent.

Când este gata, o mai laşi câteva minute la răcit şi o poţi stropi cu suc proaspăt de rodii. Serveşti friptura cu garnitură de orez fiert sau cartofi noi cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.