Pulpa de miel la cuptor si cartofi cu rozmarin

Printeaza

Pulpa de miel la cuptor si cartofi cu rozmarin din: pulpa de miel, cartofi, usturoi, sare, piper si rozmarin.

Ingrediente:Pulpa_de_miel_la_cuptor_si_cartofi_cu_rozmarin

  • pulpa de miel 1,2 kg
  • cartofi mici 500 g
  • usturoi 2,5 catei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Se dezosează parţial pulpa de miel. Se împănează cu usturoi şi se dă la cuptorul încins la 160 grade timp de aproximativ o oră.

Cartopi se asezonează cu rozmarin proaspăt sau uscat şi cu piper. Se adaugă puţin ulei şi se dau la cuptor la 180 de grade, în jur de 35-40 de minute.

Pulpa de miel la cuptor si cartofi cu rozmarin

Pulpa_de_miel_la_cuptor_si_cartofi_cu_rozmarin

Pofta buna!

 


1 comentariu

  1. Imi place pulpa de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.