Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si verdeata

Printeaza

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si verdeata din: bere, pulpa de miel, usturoi verde, rosii, patrunjel verde, marar verde, boia de ardei dulce, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa_de_miel_la_cuptor_cu_usturoi_si_verdeat

  • 400 ml bere
  • 1 pulpă de miel
  • 6 fire de usturoi verde
  • roșii
  • pătrunjel verde
  • mărar verde
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță usturoiul și se toacă rondele. Se pune în tava în care urmează să se coacă friptura, împreună cu verdeața tocată. Se porționează pulpa de miel, se presară cu sare, piper și boia dulce. Se pune pe patul de usturoi și se toarnă berea.

Se acoperă tava cu folie de staniol și se coace 90 minute la foc moderat. Se îndepărtează folia și se mai coace 30 minute. Se servește cu roșii proaspete

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si verdeata

Pulpa_de_miel_la_cuptor_cu_usturoi_si_verdeat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.