Pulpa de miel cu sote de  spanac

Printeaza

Pulpa de miel cu sote de  spanac din: pulpa de miel, spanac, usturoi, sare, piper, cartofi, unt, nucsoara, patrunjel.

Ingrediente:Pulpa de miel cu sote de spanac

  • 1,5 kg pulpă de miel
  • 1,5 kg spanac
  • sare
  • piper
  • 4 căţei usturoi
  • 400 g cartofi
  • 150 g unt
  • nucşoară
  • 3 linguri sos de friptură
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pulpa cu osul scos se frige la cuptor circa 1 oră. Pe parcurs se stropeşte cu ulei şi cu mujdei. Cand este gata se taie felii şi se aranjează pe un platou garnisită cu foi de spanac opărit, sotat în unt,cu nucşoară rasă şi cartofi sote cu unt şi verdeaţă tocată.

In tava în care a fost friptă pulpa se face sosul, care se serveşte la sosieră.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pulpa de miel cu sote de spanac
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.