Pulpa de miel cu sos la cuptor

Printeaza

Pulpa de miel cu sos la cuptor din: pulpa de miel, usturoi, ceapa, vin, rozmarin, cimbru, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Pulpa de miel cu sos la cuptor

  • 1 pulpă superioară de miel
  • 3 legături ceapă verde
  • 3 legături usturoi verde
  • 300 ml vin alb
  • 4-5 crenguţe de rozmarin proaspăt
  • 4-5 crenguţe de cimbru proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Taie mărunt verdeţurile, pune-le într-un castron, adaugă sare şi puţin ulei, amestecând uşor până obţii o pastă.

Crestează pulpa de miel astfel încât să obţii un buzunar suficient de încăpător. îndeasă în el umplutura şi leagă pulpa cu aţă alimentară. Aşază carnea într-o tavă încăpătoare, adaugă sare şi piper negru măcinat, puţin ulei de măsline, vinul şi o cănuta de apă.

Acoperă şi dă la cuptor pentru 3-4 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.