Pulpa de miel cu portocale

Printeaza

Pulpa de miel cu portocale din: pulpa de miel, portocale, ceapa, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa de miel cu portocale

  • 1,8 kg pulpă de miel
  • 8 portocale
  • 2 cepe
  • 4 linguriţe de ulei de măsline
  • 8 căţei de usturoi
  • 250 ml de zeamă de la supa de pui
  • sare fină
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Se storc 4 portocale şi se rade fin coaja de la 2 dintre ele.

Se curăţa ceapa şi se toacă cu ajutorul unui robot de bucătărie. Se amestecă cu uleiul de măsline până se obţine o pastă peste care se adaugă coaja de portocale fin mărunţită şi piperul măcinat.

Se unge pulpa de miel cu pasta obţinută, se pune la frigider acoperită cu folie timp de 12 ore. După 12 ore, pulpa se scoate de la frigider cu o oră înainte de a o băga la cuptor.

Se preîncălzeşte cuptorul la 250 grade, se sărează pulpa de miel, se adaugă sucul de portocale.

Intre timp se curăţă celelalte portocale, sucul obţinut de la ele se amestecă cu usturoiul bine mărunţit şi cu zeama de supă.

După 50 de minute de preparare la cuptor se scoate pulpa şi se lasă 10 minute pe o folie de aluminiu. Se serveşte alături de sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.