Pulpa de miel cu pilaf

Printeaza

Pulpa de miel cu pilaf din: ulei de masline, pulpe de miel, ceapa, usturoi, seminte de chimion, cardamom, orez, spanac.

Ingrediente:Pulpa de miel cu pilaf

  • ulei de măsline
  • 2 felii dezosate pulpe de miel, tăiate în bucăti mari
  • 1 ceapă feliată
  • 2 cătei de usturoi zdrobiti
  • 1 lingurită seminte de chimion
  • 4 păstăi de cardamon, putin zdrobite
  • 300 g de orez basmati
  • 550 ml supă de pui
  • 100 g de spanac, spălat şi tocat

 

Mod de preparare:

Se incălzeşte o lingură de ulei într-o cratiţă, se adaugă carnea de mid şi se rumeneşte rapid pe toate părţile. Se adauga ceapa şi usturoiul şi se prăjesc 5 minute până când se înmoaie; apoi se amestecă mirodeniile si orezul.

Se toarnă supa, se dă în clocot şi se acopră cu un capac etanş. Se dă focul mic şi se fierbe incet până când se absoarbe – cam 15 minute. În ultimul minut de fierbere se adaugă spanacul, pâna când se înmoaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.