Pulpa de miel cu ciuperci cu garnitura de crochete de cartofi

Printeaza

Pulpa de miel cu ciuperci cu garnitura de crochete de cartofi

Ingrediente:Pulpa de miel cu ciuperci cu garnitura de crochete de cartofi

  • 1 pulpă de miel (circa 1,800 kg)
  • 100 g măsline verzi
  • 1/2 pahar vin
  • 400 g roşii
  • 5 ardei graşi
  • 250 g ciuperci
  • 50 g capere
  • sare
  • piper
  • 80 g ulei
  • ulei pentru crochete
  • 2 ouă
  • 250 g cartofi
  • 1 lingură făină
  • pesmet
  • 5 căţei usturoi
  • cimbru
  • puţin zahăr

 

Mod de preparare:

Se scoate osul din pulpă, se leagă cu o sfoară subţire şi se pune intr-o tavă adîncă cu 60 g ulei, roşiile curăţate şi tăiate, mujdei, măslinele fără sîmburi, ciupercile şi ardeii tăiaţi bucăţi, sare, piper, cimbru, puţin zahăr, vinul şi se dă la cuptor circa 1 oră.

Pe parcurs pulpa se întoarce. Cînd este gata se taie felii şi se aşază pe un platou cu sosul strecurat. Se garniseşte cu crochete de cartofi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna pulpa de miel?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.