Pulpa de curcan la tava

Printeaza

Pulpa de curcan la tava din: pulpa de curcan, oua, ceapa, piper, sare, mazare, ceapa de arpagic.
Ingrediente: Pulpa de curcan la tava

  • 1 pulpa de curcan de 1 kg
  • 3oua fierte
  • 1ceapa
  • piper
  • sare
  • mazare din conserva
  • 4-5 cepe de arpagic

 

Mod de preparare:
Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si piper.

Se asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, se curata de coaja si taiate in jumatati.

Se ruleaza friptura, se leaga frumos cu ata din bumbac, se stropeste cu ulei si se pune in tava cu grasime si putina apa la cuptor.

Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava si se intoarce sa se rumeneasca.
Mazarea se pune alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, care s-au aurit in putina grasime.

Se indeparteaza ata de legatura si se taie friptura in felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.