Pulpa de caprioara la frigare cu garnitura de frigarui de ficat, slanina si bureti si salata de cartofi cu ceapa verde

Printeaza

Pulpa de caprioara la frigare cu garnitura de frigarui de ficat, slanina si bureti si salata de cartofi cu ceapa verde

Ingrediente:Pulpa de caprioara la frigare cu garnitura de frigarui de ficat, slanina si bureti si salata de cartofi cu ceapa verde

  • 1 pulpă mică de căprioară (circa 2,500 kg)
  • 250 g slănină afumată
  • 400 g ficatde căprioară
  • 300 g bureţi
  • 5 căţei usturoi
  • 4 fire ceapă verde
  • 500 g cartofi
  • sare
  • piper
  • muştar
  • puţin zahar
  • 120 g ulei
  • 3 linguri oţet diluat
  • 1 legătură ver­deaţă

 

Mod de preparare:

Se împănează pulpa cu 100 g slănină afumată, tăiată subţire. Se frige la frigăruie 11/2 oră ungandu-se pe pacurs cu ulei şi mujdei.

Apoi se pepară 10 frigărui pe care se înfige intercalat ficat tăiat, slănină tăiată subţire şi bureţii opăriţi şi se frig.

Se taie pulpa felii, se aranjează pe platou garnitura cu frigăruile şi verdeaţa tocată.

Separat se serveşte salată de cartofi cu ceapă verde, sare, piper, oţet, muştar şi puţin zahăr.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mancat niciodata carne de caprioara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.