Puiul iadului (Pui tartar)

Printeaza

Puiul iadului (Pui tartar) din: pui, unt, mustar, pesmet, piper, sare.

Ingrediente:Puiul iadului (Pui tartar)

  • 1 pui întreg
  • 3 linguri unt
  • 4 linguri muştar
  • 5 linguri pesmet pisat
  • piper măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Puiul se taie pe lung, în două jumătăţi. Fiecare jumătate se presează cu mâna pemtru a deveni plată, apoi se presară cu sare şi piper şi se pun la cuptor, până se prâjjesc pe jumătate (încep să-şi schimbe culoarea).

Atunci, cele două jumătăţi de pui se scot din cuptor şi, după ce s-au răcit puţin, se trec prin muştar, în aşa fel încât să fie acoiperite cu un strat cât mai uniform. Se tăvălesc apoi prin pesmet, se stropesc cu unt topit şi se pun la grătar.

Când sunt gata, se pot servi cu garnitură de sos tartar.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.