Pui umplut cu nuci

Printeaza

O reteta de pui umplut cu nuc, mar, stafide, boia de ardei dulce, sare, piper, ulei cimbru, varza, marar si otet.

Ingrediente:Pui umplut cu nuci

  • un pui
  • un măr
  • o mână de nuci
  • 50 g stafide
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • o jumătate de varză
  • o legătură de mărar
  • oţet

 

Mod de preparare:

Puiul se curăţă şi se spală, apoi se unge cu sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce şi ulei. în interiorul puiului se pun felii de mere, jumătăţi de miez de nucă şi stafide.

Puiul umplut se pune într-o tavă, se toarnă apă, uleuţi vin, apoi se lasă să se coacă. Separat se face o salată din varză şi mărar tocat, miez de nucă sfărâmat, sare, piper, ulei şi oţet.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.