Pui umplut cu cartofi prajiti

Printeaza

 Pui umplut cu cartofi prajiti

Ingrediente:Pui umplut cu cartofi prajiti

  • 1 pui
  • 500 g cartofi
  • 1 căpăţână de usturoi
  • untură
  • ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai pai şi-i rumeneşti puţin în ulei. Speli puiul, îl condimentezi, apoi îl ungi cu untură sau ulei pe exterior şi prin inte­rior, îl crestezi din loc în loc şi-l împănezi cu căţei de usturoi.

Umpli puiul cu cartofii prăjiţi, îl prinzi la capăt cu o scobitoare şi-l aşezi într-o tavă în care ai pus puţină untură. Dacă mai rămân cartofi, îi pui în tavă şi o dai la cuptor cam 1 oră şi jumătate, până s-a rumenit puiul.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. N-am mai auzit de pui umplut cu cartofi prajiti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.