Pui thailandez cu curry

Printeaza

Pui thailandez cu curry

IngredientePui thailandez cu curry

  • 2 portii de 120 de g de carne de pui
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 fir de ceapa verde
  • 100 g de morcovi
  • 30 g de nuci caju
  • 2 felii de ananas
  • 1/2 plic curry

Preparare:

Se taie pieptul de pui în juliene, la fel ca şi restul ingredien­telor, apoi se adaugă şi curry. Se prăjeşte carnea asezonată cu curry şi ulei de susan şi de floarea soarelui (câte jumătate din fiecare cantitate).

Se adaugă sare, piper şi un căţel de usturoi. Se ia de pe foc, se adaugă carnea. Se face un amestec de mălai cu apă, la care se adaugă legumele pes­te carne şi se opreşte focul. Se amestecă şi se servesc.

Aranja­rea pe farfurie: seminţe de susan, varză şi garnitură de orez alb asiatic. Amestecul de mălai: la o jumătate de linguriţă de mălai se pune puţină apă.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac retetele asiatice. O sa fac si eu pui tailandez 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.