Pui cu susan şi legume

Printeaza

O reteta de pui cu susan si legume din: piept de pui, morcovi, ardei fasole verde pastai, telina, seminte de susan, sos de soia, sos de stridii si ulei de susan.

Ingrediente:Pui cu susan şi legume

  • 700 g piept de pui
  • 3 morcovi
  • 2 ardei
  • 300 g fasole verde pastai
  • o telina
  • 50 g seminte de susan
  • 2 linguri sos de soia
  • o lingura sos de stridii
  • 2 linguri ulei de susan

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui, tăiat cubuleţe, îl prăjeşti în ulei într-un wok (o tigaie mai adâncă), la flacără mare. Când bucăţile devin aurii, pui legumele, curăţate şi tăiate în prealabil. Amesteci mereu, să nu se ardă.

După ce legumele s-au prăjit, adaugi seminţe de susan,sos de soia şi sos de stridii. Mai ţii wok-ul pe flacără 2-3 minute, cât să se amestece aromele. Nu adaugi sare, cele două sosuri fiind, de regulă, destul de sărate.

Serveşti fierbinte puiul cu susan şi legume, alături de o garnitură de cuş-cuş sau orez.

Pui cu susan şi legume

Pui cu susan şi legume

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.