Pui cu salata de spanac si capsune

Printeaza

O reteta de pui cu salata de spanac si capsune din: piept de pui, supa de pui, frunza de dafin, frunze de spanac, ceapa rosie, capsune, crutoane, sare, piper rosu, iaurt, otet si miere.

Ingrediente:Pui cu salata de spanac si capsune

  • 600 g piept de pui
  • 450 supa de pui sau legume
  • 1 frunza de dafin
  • 250 g frunze de spanac
  • 1 ceapa rosie mica
  • 100 g capsune
  • 200 g crutoane prajite
  • sare si piper rosu proaspat macinat

sos:

  • 4 linguri iaurt natural degresat
  • 1 lingura otet aromat
  • 2 linguri miere de albine

 

Mod de preparare:

Puneţi pieptul de pui curăţat într-o tavă, cu supa de pui sau legume, şi condimentaţi cu sare şi piper. Puneţi tava la cuptor pentru 20 – 25 minute, sau până când carnea este bine prăjită. Din când în când stropiti-o cu sosul din tavă.

Spălaţi spanacul şi tăiaţi-l în fâşii, presăraţi deasupra ceapa roşie, tăiată în rondele. Tăiaţi carnea, după ce s-a răcit puţin, în felii, pe care aranjaţi-le în evantai peste spanac. Puneţi şi căpşunele spălate şi tăiate în jumătăţi.

Amestecaţi într-un castron ingredientele pentru sos. Turnaţi deasupra cărnii sosul şi presăraţi cu piper roşu.

Pui cu salata de spanac si capsune

Pui cu salata de spanac si capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.