Pui piri piri cu vin

Printeaza

Pui piri piri cu vin din: pui, mustar, ulei, vin, fulgi de ardei iute.

Ingrediente:Pui piri piri cu vin

  • un pui
  • 4 linguri muştar
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml ulei
  • o lingură colorant portocaliu
  • o lingură fulgi de ardei iute

 

Mod de preparare:

Se transază puiul conform numărului de persoane. Se amestecă muştarul cu uleiul, colorantul, fulgii de ardei iute şi vinul alb. Se unge carnea cu acest sos şi se aşază pe grătarul bine încins.

Se poate servi cu supliment de sos.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Pui cu sos de ardei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.