Pui pe pat de cuşcuş

Printeaza

Pui pe pat de cuşcuş

Pui pe pat de cuşcuş

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 300 g cuşcuş
  • doi dovlecei
  • două cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • doi ardei capia
  • un ardei gras
  • 3 roşii
  • un morcov
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • mărar
  • sfeclă roşie
  • castraveţi muraţi

Preparare:

Dovleceii se taie în rondele şi se pun într-un castron. Morcovul se curăţă de coajă şi se taie în rondele subţiri.

Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se taie în bucăţi mai mari. Ardeii se curăţă de seminţe şi se taie în cubuleţe.

Se încinge ulei într-o cratiţă, se pune ceapa, usturoiul şi ardeii. Se călesc până când capătă o culoare aurie, se adaugă dovleceii, morcovii şi se prăjesc până când se înmoaie.

Se adaugă roşiile tăiate în cubuleţe, sare şi piper. Se presară mărar tocat, se mai prăjesc timp de cinci minute şi se opreşte focul.

Pulpele de pui se condimentează, se prăjesc în ulei încins şi se pun pe un platou.

Cuşcuşul se opăreşte cu apă fierbinte, se amestecă cu sare, piper şi două linguri de ulei. Se adaugă legumele şi se servesc presărate cu verdeaţă tocată.

Pui pe pat de cuşcuş

Pui pe pat de cuşcuş.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.