Pui pane cu garnitura de legume

Printeaza

Pui pane cu garnitura de legume din: pui, ou, faina, pesmet, sare, piper, untdelemn.

Ingrediente:Pui pane cu garnitura de legume

  • un pui mic
  • un ou
  • o lingură făină
  • o lingură pesmet
  • sare
  • piper
  • 80 ml untdelemn

 

Mod de preparare:

Se taie puiul bucăţi şi se spală. Se presară cu sare, piper, se dau bucăţile prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în untdelemn, la foc domol, să se pătrundă bine.

Bucăţile de pane se servesc calde cu legume sotate. Se folosesc numai pieptul şi picioarele de la un pui tânăr.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.