Pui Mu Shu

Printeaza

Pui Mu Shu din: amidon, sos de soia, vin rosu, sos hoisin, ulei de rapita, ghimbir, usturoi, amestec, ceapa, ulei de susan, tortillas.

Ingrediente:Pui_Mu_Shu

  • 1/2 linguriţă amidon de porumb
  • 1 lingură sos de soia
  • 2 linguri vin roşu sec
  • 2 linguri sos hoisin
  • 2 linguri ulei de rapiţă
  • 1 lingură de ghimbir
  • 1 lingură de usturoi
  • amestec de varza si morcovi
  • 1/2 ceaşcă de ceapă verde
  • 1 linguriţă ulei de susan
  • 8 tortillas

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mic mixează cu telul: 1/2 linguriţă de amidon de porumb, 1 lingură de sos de soia cu un conţinut redus de sodiu, 2 linguri de vin roşu sec şi 2 linguri de sos hoisin (se găseşte în supermarketuri).

Pune la încins într-o tigaie antiaderentă, la temperatură ridicată, echivalentul a 2 linguri de ulei de rapiţă.

Adaugă 1 lingură de ghimbir proaspăt mărunţit, 1 lingură de usturoi mărunţit şi căleşte amestecul timp de un minut, agitând continuu.

Adaugă 400 g de amestec proaspăt de varză tocată şi morcovi, 1/2 ceaşcă de ceapă verde tocată şi căleşte rapid mixtura amestecând pentru aproximativ 3 minute, suficient cât legumele să se înmoaie.

Pune 2 ceşti de pui la rotisor tocat mărunt, amestecat cu mixtura din sosul de soia. Lasă preparatul pe foc, până devine fierbinte.

Toarnă încet, peste tot mixul, 1 linguriţă de ulei de susan.

Serveşte împachetând compoziţia în opt tortillas de dimensiuni medii, preîncălzite în cuptorul cu microunde.

Pui Mu Shu

Pui_Mu_Shu

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.