Pui marinat si picant

Printeaza

Pui marinat si picant din: piept de pui, lamai, sos de rosii, musatr, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui marinat si picant

  • un piept de pui
  • sucul a două lămâi
  • o lingură sos picant de roşii
  • 2 linguri muştar cu boabe
  • 2 căţei usturoi
  • ulei, pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se presează lămâile de suc, se amestecă apoi cu sosul de roşii, muştarul şi usturoiul pisat, sare şi piper. Se pune carnea la prăjit în ulei încins. Se lasă câte 10 minute pe fiecare parte.

Se unge carnea cu acest amestec şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.