Pui marinat in lapte bătut, cu garnitură de roşii inăbuşite

Printeaza

Pui marinat in lapte bătut, cu garnitură de roşii inăbuşite

Ingrediente:Pui marinat in lapte batut, cu garnitura de rosii inabusite

  • 2 piepturi de pui
  • 650 ml lapte bătut
  • 8 linguri zeamă de lămâie
  • 400 g roşii
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o dezosezi şi o tai felii. Amesteci 400 ml lapte bătut cu 3 linguri zeamă de lămâie şi laşi feliile de carne la marinat în această compoziţie pen­tru o oră. între timp, speli roşiile şi le tai în jumătăţi.

După ce s-au marinat feliile de carne, le zvânţi bine pe şervete de hârtie, apoi le presari cu sare şi piper şi le prăjeşti în ulei încins. Separat, înăbuşi jumătăţile de roşii în ulei cu puţină apă.

Amesteci apoi laptele bătut cu zeama de lămâie rămase, pui sare şi piper după gust şi puţin zahăr. După ce s-au rumenit carnea şi roşiile, le scoţi pe un platou şi le aduci la masă alături de garnitură de cartofi natur şi sos de lapte cu lămâie.

Pui marinat în lapte bătut, cu garnitură de roşii înăbuşite

Pui marinat în lapte batut, cu garnitura de rosii înabusite

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.