Pui marinat in mustar

Printeaza

Pui marinat in mustar din: pulpe de pui, mustar, ulei, cimbru, oregano, maghiran.

Ingrediente:Pui marinat in mustar

  • 12 pulpe inferioare de pui
  • muştar
  • ulei de măsline
  • cimbru
  • maghiran
  • oregano

 

Mod de preparare:

Se ung pulpele de pui cu ulei de măsline şi se presară condi­mentele, care, în prealabil, au fost amestecate între ele.

Se ung bine pulpele cu muştar şi se lasă la macerat aproximativ 12 ore. Se coc la foc iute 15 minute, apoi la foc mic până sunt pătrunse bine. Se servesc cu garnitură de piure sau legume.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.