Pui cu lapte de cocos si curry verde

Printeaza

Pui cu lapte de cocos si curry verde din: ulei, ceapă, curry verde, lapte de cocos, apă, piept de pui, fasole verde (sau vinete), frunze de keffir lime, sos de peşte, suc de lămâie, zahăr maro, frunze de coriandru.

Ingrediente:Pui cu lapte de cocos si curry verde

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă tăiată felii
  • 1-2 linguri curry verde
  • 1 1/2 cană lapte de cocos
  • 1/2 cană apă, piept de pui
  • 100 g fasole verde (sau vinete tăiate cubuleţe)
  • 6 frunze de keffir lime
  • 1 lingură sos de peşte
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 2 linguriţe zahăr maro
  •  1/4 cană frunze de coriandru

Mod de preparare:

Se încinge uleiul şi se pun la prăjit ceapa şi curry. Se lasă un minut, se adaugă laptele de cocos şi apa şi se lasă să fiarbă. Se adaugă carnea tăiată, fasolea (vinetele), frunzele de keffir lime şi se fierbe cam 15-20 minute fără capac.

Când carnea a fiert, se adaugă sosul de peşte, sucul de lămâie, coaja şi zahărul maro. Se mai dă într-un clocot, amestecându-se bine. Inainte de a se servi se ornează cu frunze de coriandru.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea se gaseste lapte de cocos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.