Pui la tigaie cu cartofi

Printeaza

Pui la tigaie cu cartofi din: pulpe de pui, lamaie, cartofi, rozmarin, unt, usturoi, ulei.

Ingrediente: Pui_la_tigaie_cu_cartofi

  • 4 pulpe de pui
  • 1 lămâie
  • 4 cartofi fierţi
  • 1 crenguţă rozmarin
  • 100 g unt
  • 1 căpăţână usturoi
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare:

Carnea curăţată şi spălată se pune la rumenit în 50 g unt si 2 linguri de ulei. Se pune usturoiul necurăţat, dar tăiată căpăţâna în două.
Se întorc pulpele şi, după ce încep să se rumenească, se adaugă cartofii tăiati felii pe lung, restul de unt si restul de ulei.

Se adaugă jumătate de lămâie tăiată felii, cealaltă jumătate se stoarce de suc si se pune si acesta.
Se presară sare, piper, se desfac ace de rozmarin si se pun tocate, se scutură tigaia şi se mai lasă 10 minute pe foc.

Pui la tigaie cu cartofi

Pui_la_tigaie_cu_cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.