Pui la rotisor cu garnitura

Printeaza

Pui la rotisor cu garnitura din: pui, unt, sare, piper, cimbru, usturoi, cartofi, rosii cherry si patrunjel.

Ingrediente:Pui_la_rotisor_cu_garnitura

  •  un pui
  • 100 g unt
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru uscat si macinat
  • o capatana usturoi
  • 150 ml apa

pentru garnitura:

  • 500 g cartofi
  • 300 g rosii cherry
  • 1-2 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală bine puiul, se curăţă de pieliţe şi se scurge pe un prosop absorbant. Separat, se prepară sosul din unt topit, usturoi pisat, sare, piper şi cimbru măcinat.

Se amestecă bine şi se toarnă în tavă, peste pui. Se unge şi pe interior şi pe exterior şi se aranjea­ză puiul pe o sticlă de bere plină cu apă.

Se introduce în cuptorul încins şi se stropeşte cu sosul din tavă, de câte ori este nevoie. Intre timp, se curăţă cartofii, se spală şi se taie cubuleţe.

Se aranjează în tavă de jur împrejurul puiului şi se coc în sosul aromat cu cimbru şi usturoi.

După ce s-a rumenit puiul, se scoate sticla şi se aranjează pe un platou. Puiul se serveşte cu garnitura de cartofi şi se ornează cu roşii şi pătrunjel proaspăt, tocat mărunt.

Pui la rotisor cu garnitura

Pui_la_rotisor_cu_garnitura

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pui la rotisor cu garnitura
  • pui la rotisor RESTAURANT

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.