Pui la cuptor cu rosii si rozmarin

Printeaza

Pui la cuptor cu rosii si rozmarin din: pulpe de pui, cartofi, rosii, masline, oregano, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui la cuptor cu rosii si rozmarin

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cartofi
  • 6-8 roşii
  • 150 g măsline
  • o linguriţă amestec oregano şi rozmarin
  • 4 linguri ulei
  •  sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi mari se pun la fiert pentru 10 minute. Se scurg bine, se amestecă cu o lingură de ulei şi se pun într-un vas de cuptor.

Se adaugă carnea stropită cu două linguri de ulei, sare, piper şi amestec de oregano şi rozmarin. Se pun roşiile amestecate cu restul de ulei şi se lasă la cuptor pentru 45 de minute. Pe la jumătatea coacerii, se pun şi măslinele.

Se serveşte cu pătrunjel proaspăt tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.