Pui la cuptor cu legume verzi

Printeaza

Pui la cuptor cu legume verzi din: ulei, copane de pui, ceapa, broccoli, fasole, lamaie, oregano, cartofi.

Ingrediente:Pui_la_cuptor_cu_legume_verzi

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 6 copane de pui
  • 150 ml supă limpede de pui
  • 6 fire de ceapă verde
  • 100 g broccoli
  • 100 g fasole verde
  • 1 lămâie tăiată sferturi
  • o mână de oregano
  • cartofi noi cu verdeaţă, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180° C. Intr-o tavă metalică încinge uleiul şi prăjeşte carnea cu pieliţa în jos 4-5 minute, până cănd se rumeneşte şi devine crocantă.

Ia vasul de pe foc, stinge cu supa şi dă la cuptor 15 minute.

Ia carnea din vas şi las-o deoparte; adaugă legumele în vas, amestecă pentru a se unge uniform cu supa şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Adaugă carnea şi dă din nou vasul la cuptor 10 minute, până când carnea se pătrunde şi legumele se înmoaie. Presară oregano şi serveşte cu cartofi noi cu verdeaţă.

Pui la cuptor cu legume verzi

Pui_la_cuptor_cu_legume_verzi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.