Pui la cuptor cu legume si cimbru

Printeaza

Pui la cuptor cu legume si cimbru din: cartofi, morcovi, ceapa, pui, apa, cimbru, piper, ulei.

Ingrediente:Pui la cuptor cu legume si cimbru

  • 4 cartofi
  • 6 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pui dezosat, fara pielia
  • 100 ml apa
  • 1 lingura cimbru
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intr-o tava pui putin ulei, apoi asezi cartofii taiati felii mai groase, morcovii taiati bastonase si ceapa taiata in patru. Carnea de pui o tai bucati potrivite, pe care le pui deasupra legumelor.

Torni apa amestecata cu cimbru si piper peste carne si legume. Dai tava la cuptorul incins si lasi pana totul se rumeneste.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.