Pui la cuptor cu legume la tigaie

Printeaza

Pui la cuptor cu legume la tigaie din: piept de pui, sare, piper, ienibahar, busuioc, chili, boia dulce, ulei, morcov, ceapa, limeta, fasole verde, ulei, usturoi, nuci, sos de soia, susan.

Ingrediente:

  • 4 piepturi de pui
  • Sare, piper, ienibahar
  • Busuioc,chili, boia dulce
  • Ulei
  • 1 morcov
  • 2 fire de ceapa
  • ½ limeta
  • 100 g fasole verde congelata
  • 2 linguri de ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 50 g nuci caju
  • Sos de soia
  • 1 lingura de susan

Mod de preparare:

Piepturile de pui se spala, se sterg si se taie bucatele. Separat, uleiul si condimentele se amesteca. Piepturile de pui se pun intr-o tava de aragaz,se toarna deasupra sosul si se dau la cuptor pentru o ora.

Morcovii se taie felii, iar ceapa verde rondele. Se rade coaja de limeta si se stoarce sucul. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pun legumele la calit timp de 4 minute.

Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga sosul de soia, sucul si coaja de limeta si se presara susan. Piepturile de pui se servesc impreuna cu legumele.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ador puiul la cuptor, este foarte fraged si gustos. Sigur o sa incerc si reteta voastra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.