Pui la cuptor cu cartofi si rozmarin

Printeaza

Pui la cuptor cu cartofi si rozmarin din: pulpe de pui, lamai, ulei, rozmarin, boia, sare, cartofi, rosii.

Ingrediente:Pui la cuptor cu cartofi si rozmarin

  • 4 pulpe de pui
  • sucul a două lămâi
  • 2 linguri ulei
  • 1 crengută rozmarin
  • boia
  • sare

Pentru copt:

  • 1 lămâie
  • cartofi
  • 10 roşii mici

 

Mod de preparare:

Se amestecă sucul a două lămâi cu uleiul, rozmarinul, boiaua si sarea. Carnea se curătă foarte bine si se pune într-o pungă cu amestecul de ulei si suc de lămâie.

Se lasă la frigider pentru o oră si apoi se răstoarnă într-o tavă de cuptor. Se pun si cartofii, rosioarele, lămâia tăiată rondele, se adaugă putina apă si se lasă la cuptor 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.