Pui la cuptor cu cartofi si ciuperci

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de pui la cuptor cu ciuperci, cartofi, morcovi, rosie, marar, cimbru, sare sPui la cuptor cu cartofi si ciupercii piper.

Ingrediente: 

  • 1 pui tăiat bucăţi (ajun­ge pentru 6 porţii) sau 4-6 pulpe pui
  • 5 cartofi
  • 300 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 roşie
  • câteva frunze de mărar şi pătrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 5 castraveţi muraţi

 

 

Mod de preparare :

Speli cartofii, ciuper­cile şi morcovii, le cureţi şi le tai. Intr-o tavă aşezi puiul sau pulpele, apoi morcovii, ciupercile şi, deasupra, cartofi. Torni apă de 1 deget pe fundul tăvii şi dai la cuptor. După ce se rumeneşte puţin carnea, întorci uşor bucăţile pe partea cealaltă.

Când e aproape gata mâncarea, adaugi roşia tăiată rondele, iar când serveşti, presară verdeaţa tocată, pentru aspect frumos. La acest fel, foarte bună e garnitura de castraveţi muraţi

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.