Pui la ceaun cu usturoi si vinete

Printeaza

Pui la ceaun cu usturoi si vinete din: pulpe de pui, vinete, ulei, usturoi, sare, piper.

 

Ingrediente: Pui_la_ceaun_cu_usturoi_si_vinete

  • 1,500 kg pulpe de pui
  • 500 g vinete
  • 250 ml ulei
  • 50 g usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui, apoi le prăjeşti în ceaun, în 150 ml ulei încins. între timp coci vinetele, le cureţi de coajă şi le toci.

Usturoiul îl cureţi şi îl pisezi. Pulpele scoase din ceaun le pui pe un platou.

Grăsimea din ceaun o completezi cu restul de 100 ml de ulei. Când este bine încins, pui vi­netele tocate, ustu­roiul, sare, piper şi le căleşti până se omogenizează.

Pe platoul unde sunt pulpele, torni compoziţia de vine­te. Serveşti cu garnitură de salată verde.

Pui la ceaun cu usturoi si vinete

Pui_la_ceaun_cu_usturoi_si_vinete

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Imi place puiul la ceaun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.